Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Miksi Sähköpostiosoitteesi Saapuneet ei ole hyvä muistutus-listalle


Ole to-dos ulos sähköpostia tehokkaampaa saner tapa työskennellä.

Post kirjoittanut Leo Babauta . Seuraa minua Viserrys .

New York Times-teknologiaa kirjailija David Pogue, kirjailija Ihailen äskettäin lueteltu joitakin hänen paras tuottavuus vihjeitä - Ja se on hyvä lista. Olen pannut kiinnostuneena merkille, että hän käyttää hänen sähköpostiosoitteensa postilaatikossasi kuin A-listalle, joka on melko yleinen käytäntö.

Ja vaikka siinä varmasti mitään vikaa, ja olen tehnyt sen itse, halusin tehdä nopeasti counterargument.

Sähköposti postilaatikossasi ei ole parasta-listalle, ja tästä syystä:

1. Et voi muuttaa kohteena linjat. Tämä tarkoittaa sitä, sinun on Tehtävälista koostuu aiheesta linjat, että usein ei ole mitään tekemistä toiminnan sinun on otettava. Sähköpostiviestin, jossa todetaan, että "tämän päivän kokouksessa" voisi todella olla toiminnan soittaa joku tai lähettää tiedoston joku. Sinun täytyy avata jokainen sähköposti löytää toimia, mikä on erittäin tehotonta. Tai sinun täytyy muistaa, mitä toimia, jotka liittyvät jokaiseen viestiin, ja se sotii kannalta tehtävät-luettelon ... luettelo on tarkoitus muistaa sinua varten, ja toteuttaa stressi pois aivoihin.

2. Saattaa olla useita toimia jokaisen sähköpostin. Mitä jos sähköpostiviesti sisältää 10 muistutus-kohteita? Et voi poistaa tai arkistoida sähköpostitse, kun olet tehnyt yhden tai kaksi näistä toimista. It'll edelleen postilaatikkoosi, kunnes kaikki 10 ovat tehneet, niin kuin mitään ei ole tehty. Myös, saatat unohtaa, että on olemassa useita toimia sähköpostin ja tiedostojen tai poistaa sen, kun olet tehnyt yksi toimista - joko samana tai sinun on pakko muistaa, että on olemassa useita toimia sähköpostin jälleen kukistamiseksi on tarkoitus a to-do lista.

3. Et voi uudelleen jotta emails (yleensä). Monet sähköposti ohjelmia (kuten loistava Gmail) vain näytä sähköpostit siinä järjestyksessä ne tulevat sisään Mitä tarkoittaa, jos haluat asettaa tärkeimpiä yläosassa, et voi. Jos haluat ryhmän kaikki kohteet asioilla, sinun on luotava merkki, ja etsiä sieltä. Se ei ole niin joustavia kuin jopa kaikkein yksinkertaista-do-ohjelmaan.

4. Et voi tärkeysjärjestykseen to-dos. Useimmat lukijat tietävät, että Olen fani valitsemalla alkuun 3 tärkeimmistä tehtävistä joka päivä (ks. The Power of Vähemmän ja Zen Voit Tehty enemmän). Mutta et voi laittaa juuri sinun alkuun 3 tärkeimmistä tehtävistä sähköpostissa - olet luetella ne kaikki. Siinä järjestyksessä kuin ne tulevat sisään on mahdollista tehdä kiertotapaa tähän, ja luoda etiketti tai kansioon vain tärkeitä tehtäviä, mutta miksi käyttää sähköpostia kuin muistutus-listalle? Miksei käytetä todellinen muistutus-listalle, joka toimii, miten se on tarkoitus?

5. Sähköpostia postilaatikostasi sisältää häiriötekijöitä. Tämä on luultavasti Pahinta tässä luettelossa: jos olet käsittelemässä sinun to-dos sähköpostissa, olet hyvin suuri vaara, että uusia viestejä tulee ja häiritsevät sinua. Minusta se on huono ajatus, että meillä olisi sähköpostia koko ajan - se on vaikea keskittyä. Olen mieluummin yksinkertaista-listalle, jonka avulla voit sammuttaa sähköposti, kun olet yrittänyt saada tärkeää työtä.

Mikä on parempi menetelmä? Yksinkertainen: valitse yksinkertainen Tehtävälista ja kuten prosessi sähköpostiviestisi postilaatikostasi vetäytyä toimet To-do lista. A Notebook tai hakemisto kortti toimii hienosti, samoin kuin yksinkertainen ohjelma, kuten Taskpaper (nykyinen suosikki) tai jopa tekstitiedostoksi Muistiossa tai TeXturi. Jos perustaa pikanäppäimellä sinun to-do app. tai tiedoston, se vie vain toinen kopio ja liitä a to-do alkaen sähköpostia.

En sano, et voi toimia hyvin ja saada hienoa tehdä käyttämällä sähköpostia postilaatikostasi kuin A-listalle. David Pogue tietysti onnistuu saada paljon tehnyt näin, ja olen tehnyt sen aika ajoin. Mutta se ei ole paras tapa, ainakin niitä, jotka haluaisivat, yksinkertainen tapa löytää yksittäisiä, kannekelpoinen kohteita, priorisoida tehtäviä ja toimimaan ilman häiriötekijöitä.

--
Jos pidit tämän artikkelin, kiitosshare it on del.icio.us, StumbleUpon or Viserrys. I'd arvostaa sitä. :)

zen-productivity ++
Ole Paljon Tauot että Get More Tehty
The Essential Motivaatio käsikirja
Terveyttä ja Fit Algorithm
Kolme Yksinkertaiset muutokset Get Fit ja Green samalla
Mitä Google Chrome OS Means for Computing
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: