Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Mind Like Water

Kuten juuri lähetetty about my GTD täytäntöönpanoa, aloin miettiä, mikä vetoaa minuun eniten GTD. Tietenkin on sen koko organisaatio ja täydellinen pyydystää kaiken elämäsi. On puhdas työpöytä ja postilaatikossasi saavuttaa tätä järjestelmää. Rakastan kaikesta.
Mutta mitä todella vetoaa minuun on [...]


Kuten juuri lähetetty about my GTD täytäntöönpano , Aloin miettiä, mikä vetoaa minuun eniten GTD. Tietenkin on sen koko organisaatio ja täydellinen pyydystää kaiken elämäsi. On puhdas työpöytä ja postilaatikossasi saavuttaa tätä järjestelmää. Rakastan kaikesta.

Mutta mitä todella vetoaa minuun on ajatus pitäen "Mind Like Water"-tilassa. Minun on myönnettävä, etten ole täysin onnistuneet tässä vielä, sillä monet GTDers ole. Mutta GTD ei tuoda minulle paljon lähempänä tätä ihannetta, ja saan paremmin sen GTD tottumukset ja luottamus oman järjestelmän, saan lähempänä joka päivä.

Se muistuttaa minua lainaus Bruce Lee:

Tyhjennä mielesi, on epämääräinen. Muodoton, kuten veteen. Jos sijoitat vettä kuppi, se tulee kuppiin. Laitoit vettä pullon ja se tulee pullossa. Laitoit se on teekannu se tulee teekannu. Nyt vesi voi virta tai se voi kaatua. Vettä ystäväni.

Uskon, että valitus on tyyneys ja rauha, jota yrität saavuttaa. Onko kaiken sen paikan ja tyhjä mielesi on kiireinen-ness ja roskapostina. Sitten ovat valmiita mitään, että tulee haluamallasi tavalla. Joskus, kun en usko tällä tavalla, katson toiset noin minulle, ja ymmärtää, että olen tullut pitkän matkan kohti Mind kuin vesi.

Se on jatkuva tavoittelu. Toivota onnea.

Vastaavia virkoja muualla:

Katso myös:

zen-productivity ++
Sähköposti Zen: Clear Out Your Saapuneet
Hanki Terveet ja Fit, osa 1
Hanki Terveet ja Fit, osa 2 - Liikunta Edition
My Morning Rutiininomaisesti
Miten tuli aamuvirkku
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: