Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Mitä Google Chrome OS Means for Computing


Kuva varastettiin Langallinen .

Post kirjoittanut Leo Babauta . Seuraa minua Viserrys .

En usein kirjoittaa tech kysymyksiä, mutta niin paljon on kirjoitettu Google Chrome OS ilmoitus ajattelin I'd painaa sisään

Sen pinta-ala, ilmoitus on Google käyttöjärjestelmä näyttää monta kuin ammuttiin kilpaileva Microsoft, hyökkäys on MS:n ydinliiketoimintaa. Mutta ne, jotka ovat seuranneet Googlen siirtyy tiedämme, että se on enemmän kuin, että - se on (oletettavasti) kehitys Googlen pitkän aikavälin strategiaa.

Google on menossa kaiken online-tilassa, ja olen todellakin sitä mieltä, että tämä on tulevaisuuden tietokone. Työpöydän malli tietojenkäsittely - Microsoft aikakausi - on tulossa loppu. It'll kestää muutaman vuoden, mutta se tulee tapahtumaan.

Vanha malli
Vuosia, OS on käyttänyt työpöydän analogisesti kanssa kansioita ja tiedostoja, jotka kaikki on tallennettu suuri tiedosto säilyttimen (kovalevyn). Ja sovellukset, kuten Word on alkaa sen kiintolevylle.

Mitä tämä on tarkoittanut sitä, että jotta vakuuttaa tietokone kaatuu (jotka lopulta väistämätön), sinulla on ollut varmuuskopioi tiedostot on kauko-levy (toiseen asemaan, CD-ROM, jne.). Se on myös merkinnyt päänsärky, kun se tulee kirjautua tiedostoja ja ohjelmia useilta koneilta - sinun täytyy tallentaa ja synkronoida tiedostoja koko ajan, ja ostaa ja asentaa useita kopioita sovelluksia.

Se on myös merkinnyt paljon päänvaivaa, kun on tekemisen ja löytää tiedostot, ja jakaa ne muiden ihmisten kanssa (tämä oli tehtävä käyttäen levykkeillä / CD, tai hiljattain, sähköposti liitetiedostoja).

Lopuksi, käyttöjärjestelmät, yritämme tehdä kaikkemme, on tullut paisunut ja hidasta, aloittamisesta paljon tietokoneen prosessoritehoa, muistia ja tallennustilaa.

Uusi malli
Googlen malli perustuu yhteyden Internetiin, malli, joka oli mahdotonta kuvitella kymmenen vuotta sitten ja on ollut todella kannattava parin viime vuoden aikana lähes kaikki on suurnopeusyhteydet ja wi-fi-tai liikkuvuutta.

Google on muuttanut sovelluksia, ja yhä useammin, tiedostot ja Web (tai pilvi). Se alkoi Gmailin menestykseen - nopea, tehokas sähköpostipalveluntarjoajien app. että lyöntiä työpöydän email apps kädet alas. Se laajentaa sarja yksinkertaisia web-apps:Google-kalenteriin, Docs & Spreadsheets, Google Reader, Picasa-kuvista, lopulta YouTube-videon, Blogger varten kirjallisesti verkossa, ja enemmän.

Nämä sovellukset on kevyt mutta tehokas. Ne eivät ole yhtä ominaisuutta rikkaita kuin työpöydän apps, mutta tässä sitä, mitä monet arvostelijat eivät ymmärrä:tämän päivän (ja huomisen) tietotekniikka Maailma,niiden ei tarvitse olla.

Vaikka liike-elämässä on jo pitkään käytetty Microsoft Word luoda rikas asiakirjat täynnä muotoilua ja kaavioita, yhä mobiili maailma ei välitä mitään siitä. Meidän lähettää sähköposteja ja tekstiviestejä ja tweets ja viestien Facebook ja keskustelufoorumien ja muiden sosiaalisten media - ilman muotoilua ollenkaan. Emme blogiviestit että on lihavoitu ja kursivoitu ja linkkejä ja kuvia ja videoita, eikä paljon kannalta muotoilua tekstiä.

Emme tarvitse ominaisuus-paisunut Microsoft Word enää. Eikä Excel, ja sen 2 miljoonaa ominaisuuksia, eikä PowerPoint (joka tykkää katsella dioja?). Toki on vielä paljon työpöydän apps että ihmiset käyttävät, kuvien ja videoiden editointiin ja paljon muuta ... mutta suurin osa meistä ei tarvitse niitä. Tarvitsemme kommunikoimaan helposti ja nopeasti, ilman ongelmia.

Web-sovellukset eivät täsmää kanssa työpöydän apps ... mutta se on hyvä asia, että useimmat meistä, jotka käyttävät uudet mallia.

Web apps on kevyt ja nopea. Ne tallentavat kaikki tiedostot online-tilassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia synkronointia tai kuljettavat noin CD-tai flash-asemat, tai varmuuskopioinnista. Voit jakaa kenenkään kanssa haluat, tai kaikki yhdellä osoituksella.

Tämä on mitä tietojenkäsittely maailma on tulossa, ja se on monien vuosien ajan. Google on ajanut nämä muutokset, ja kun se ilmoitti Chrome-selaimen viime vuonna, että oli ilmeinen siirtää tehdä selaimen käsitellä Web apps paremmin.

The Chrome OS on ilmeinen siirtää tehdä tietokoneiden ohittaa vanhan mallin pöytätietokoneilla sovellukset ja tiedostot ja kansiot ja siirtyä suoraan Web-, web-sovellukset ja Internet-tiedostot. Chrome OS on kevyt ja nopea (kuten Chrome-selain), se ominaisuus Web apps ja ei paljon muuta, ja se on täysin linjassa sen kanssa, kuinka yhä useammat meistä käyttävät Web - liikuntarajoitteiset, nopeus, jakaminen, ja yhdistävät mielessään.

Miksi Google Musiikki on seuraava looginen askel
Jos olet lukenut Google Chrome OS ilmoitus huolellisesti, näet mielenkiintoisen kohteen seuraavasti:

"[Ihmiset] haluavat tietoja saatavilla niille, missä he ovat, ja ei tarvitse huolehtia menettää tietokoneella tai unohtamatta varmuuskopioi tiedostot."

Tämä tietenkin tarkoittaa Googlen OS säilyttää kaikki tiedostot online - sitten ihmiset eivät tarvitse huolehtia varmuuskopioinnista tiedostoja, ja jos ne menettävät tietokoneeseen, mitään ei oikeastaan menetetään.

Ja se on järkevää, kun otetaan huomioon, että Google on muuttanut lähes kaikki tiedostot verkossa, jos käytät web apps:sähköpostit, kuvat (Picasa), videoita (YouTube) ja asiakirjoja (Google Docs & Spreadsheets), myös PDF-tiedostoja nyt.

Lähes kaikki tiedostot.

Keskimääräinen käyttäjä on yksi muu Asiakirjatyyppi kuitenkin:MP3. Varma, tiedän, on olemassa monia muita erityyppisiä tiedostoja, mutta olen vain huolissaan siitä, mitä useimmat ihmiset käyttävät tietokoneita näinä päivinä - sähköposti, online käsittelyssä ja sosiaalisen juttuja, videoita, valokuvia, musiikkia. Ja Google ei ole vielä siirretty musiikkia verkossa vielä.

On jo olemassa sivustoja, jotka eivät tätä, mutta he eivät Google. Joten joko Google ostaa yksi online-sivustot (kuten se teki YouTube ja Blogger ja Writely, josta tuli Google Docs), tai se luo oman.

Sinun MP3 on tallennettu verkkoon, ja voit toistaa niitä mistä tahansa. Tämä täydellinen Googlen tavoitteena on säilyttää kaikki tiedostot verkossa.

Koskee:Yhteydet ja Tietosuojakäytäntö
On olemassa kaksi pääasiallista huolta siitä, että ihmiset ovat, kun pilvi tietojenkäsittely tai Web apps nostetaan, joten meidän pitäisi puhua niistä lyhyesti:

1. Mitä jos et ole kytketty pilvi?Saatat menettää Internet-yhteys ja menettää pääsyn tiedostot. Tämä ei ole huolta useimmat meistä, sillä olemme lähes aina kytketty, enemmän ja enemmän joka vuosi, erityisesti tiedot suunnitelmien mobiililaitteissa (ALA että iPhone). Kuitenkin Google on jo nyt tätä aihetta Google Gears ja HTML5 - voit käyttää tiedostoja ja Web apps jopa offline-tilassa.

2. Onko minun todella halua, että Google on kaikki tiedostot ja info?Tämä on voimassa yksityisyyden huolta, ja minulla ei ole vastausta. Oma tunne on, että minulla ei ole mitään tietoja siitä, että olen erittäin huolissani menettää tai jotka voisivat tulla julkisuuteen. Olen erittäin epäilystäkään Google olisi kiinnostunut selaamisen avulla tiedostot, koska he eivät hyvin mielenkiintoinen. Ja jos Google käyttää minun tietojen palvelemaan jopa parempia mainoksia ... mitä minun puolestani? En tarkastella heidän mainoksensa joka tapauksessa.

Ymmärrän kuitenkin, että yksityisyyttä koskevat . Se voi osoittautua tärkeä asia, tai se voi olla vain jotain opimme elämään, kuten meillä on monia muita yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä (hallitus ottaa päästä meidän taloudelliset tiedot, Microsoft saada info meidän tietokoneet jne.).

Päivittää: Lisätietoja Chrome .
--
Niille kiinnostunut luomaan tehokkaita web-video:Check out a toolkit at WebWarriorTools on Making Web Video, joka myy . Pohjimmiltaan se on kattava oppimisvälineenä kaikesta kaikki mitä tarvitset luodaksesi video, joka tekee vaikutusta. Se on suuri voimavara ihmisten blogeja tai tuotteita, jotka haluavat oppia, miten käynnistää videolle lisätä tilaajiin tai myyntiä.

Työvälineet aloittaa pari päivää, ja vasta sitten on ennakkomyynnissä että tippaa hinta on $ 67 ja $ 49 (32% pois).

zen-productivity ++
Love Life, Ei jutut
Ole Paljon Tauot että Get More Tehty
The Essential Motivaatio käsikirja
Terveyttä ja Fit Algorithm
Kolme Yksinkertaiset muutokset Get Fit ja Green samalla
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: