Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Miten tuli aamuvirkku

Tiedän, Steve Pavlina on tehnyt tämän jo, mutta olen havainnut, että herää aikaisin on yksi parhaista asioista olen tehnyt viime vuonna, ja ajattelin, olin samaa mieltä vihjeitä. Olen juuri lähetetty noin minun aamulla rutiini, ja ajattelin, että saattaisit haluta tietää, miten saan kello 4:30 am
Saat [...]


Minä tiedän, Steve Pavlina on tehnyt näin jo , Mutta olen havainnut, että herää aikaisin on yksi parhaista asioista olen tehnyt viime vuonna, ja ajattelin, olin samaa mieltä vihjeitä. Minä vain lähetetty noin minun aamulla rutiini , Ja ajattelin, että saattaisit haluta tietää, miten saan kello 4:30 am

Monta vuotta, olin aamutorkku. Rakastin nukkumaan tuumaa Sitten tilanne muuttui, koska minun piti herätä välillä 6-6:30 am vahvistaa lapseni "lounaita ja saada heidät valmis kouluun. Mutta viime vuonna, kun olin päättänyt junan ensimmäinen maraton, olen päättänyt, että minun tarvitsi alkaa vuonna aamuisin jos olin ole aikaa perheeni.

Joten, I vahvistetun tehdä herääväsi aikaisessa tapa. Aloitin lukemalla kello 5:30 am, sitten 5 am Kun tuli tapa, ja minun piti herätä klo 4 am tai 3:30 am varhaisessa vaiheessa pitkällä aikavälillä, se ei ollut ongelma. Ja viime marraskuussa, kun olin päättänyt osallistua NaNoWriMo , Päätin nousta 4 am kirjoittaa vähintään tunnin päivässä. Nyt, että olen suorittanut tämän romaanin laatimistekniikat tavoite, minun ei tarvitse havahtua, että varhainen enää, mutta ne on ratkaistava onnellinen ilmituloon havahtumassa at 4:30 am Muutama päivä, kun olen todella väsynyt (jos menen nukkumaan myöhässä), I'll vanavedessä at 5:00 tai 5:30, mutta sitä vielä aikaisemmin kuin olin aika herätä.

Tässä on minun vinkkejä tulossa aamuvirkku:

  • Älä tee rajuja muutoksia. Aloita hitaasti, jonka havahtumassa vain 15-30 minuuttia aiemmin. Tottua tätä muutaman päivän kuluessa. Sitten leikataan vielä 15 minuuttia. Onko tämä vähitellen, kunnes saat tavoitteen aikaa.
  • Salli itsesi nukkumaan aikaisemmin. Saatat käyttää majoittuu jopa myöhään, ehkä TV: n katselun tai surffata internetissä. Mutta jos jatkaa tätä tapaa, kun yrittää saada jopa aikaisemmin, ennemmin tai myöhemmin yksi aikoo antaa. Ja jos se on alussa nouseva että antaa te kaatua ja nukkua myöhään ja olisi pitänyt aloittaa.Ehdotan menossa nukkumaan aikaisemmin, vaikka et usko sinun nukkua ja lukea vaikka sängyssä. Jos olet todella väsynyt, sinulla on vain saattaa nukahtaa paljon ennemmin kuin luulisi.
  • Laita herätyskello kaukana olet bed. Jos se on aivan majoituksesi, voit sammuttaa sen tai hit Torkku. Älä koskaan osuma Torkku. Jos se on kaukana majoituksesi, sinun täytyy nousta ylös sängystä sulkea sitä pois. Mennessä, olet valmiina. Nyt on vain pysyä pystyssä.
  • Mene ulos makuuhuone heti sammuu hälytys. Älä anna itsesi järkevöittämällä menee takaisin sänkyyn. Vain voimassa itse mennä ulos huoneesta. Oma tapa on kompastus osaksi kylpyhuone ja mene pissalle. Mennessä, kun olen tehnyt niin, ja huuhdeltava vessa ja pestä minun käsissä ja näytti minun ruma muki on peili, olen hereillä tarpeeksi kohtaavat päivittäin.
  • Älä rationalisoimiseksi. Jos annat aivojen puhua sinut ulos saada jopa etuajassa, sinun ei enää tehdä sitä. Älä tee saada takaisin sänkyyn vaihtoehto.
  • Salli itsesi nukkua kerran hetken. Huolimatta siitä, mitä juuri sanoin, että edellinen kohta, kerran aikaa on mukava nukkua tuumaa Niin kauan kuin se ei ole säännöllistä asia. Teen sen ehkä kerran viikossa tai niin.
  • Tee herääväsi aikaisessa palkita. Kyllä, se saattaisi vaikuttaa ensin, että olet pakottaa itse tehdä jotain kovaa, mutta jos teet sen miellyttävää, kun sinua odotan herääväsi aikaisin. Oma palkita käytetään on tehdä kuuma kuppi kahvia ja lukea kirja. Olen äskettäin leikattu kahvi , Mutta olen edelleen nauttia käsittelyssä teokseni. Muut Hyödyt voisivat olla maukkaita hoitoon for breakfast (smoothies! Yum!) Tai katsella auringonnousu tai meditaation. Löytää jotain, joka on miellyttävä sinulle ja anna itsellesi tehdä sen osana Tämänaamuista rutiinia.
  • Hyödynnä, että ylimääräistä aikaa. Älä herätä tunnin tai kaksi aikaisin vain lukea blogeja, ellei se on tärkeä tavoite sinun. Älä herätä aikaisin ja jätettä, joka lisää aikaa. Hanki hypätä aloittaa päivä! Haluan käyttää tämän ajan saada etumatka valmistautumistapoja lapseni "lounaita, suunnitteluun ja loppupäivästä (kun saan oman MITs), ja jotka käyttävät tai meditaation ja käsittelyssä. Mennessä 6:30 rullina noin, olen tehnyt enemmän kuin monet ihmiset tekevät koko päivän.
  • Nauti tauko dawn! Niin paljon kuin voit katsoa ulkopuolella (tai parempi vielä, hanki ulkopuolella!) Ja katsella taivaalle puolestaan valossa. Se on kaunis. Ja se on hiljainen ja rauhallinen. Nyt suosikkini kellonaikaa. Getting jopa aikaisessa vaiheessa, on palkita sinänsä minulle.

Katso myös:

zen-productivity ++
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 2, organisaatio painos
Sähköposti Zen: Clear Out Your Saapuneet
Hanki Terveet ja Fit, osa 1
Hanki Terveet ja Fit, osa 2 - Liikunta Edition
My Morning Rutiininomaisesti
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: