Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Oma GTDTäytäntöönpano

Katso myös: aloittelijan opas GTD.
A suosikki aiheen joukossa GTDers on kuvataan niiden GTDtäytäntöönpanoa. En aio yrittää olla ei-konformisti tästä - I'll hypätä puolelle.
Kuten useimpien GTDers, Olen kokeillut useita eri asetukset. Että tulet minun ensi postitse. Nyt haluaisin kuvata nykyisen setup:

Pocket Notebook - [...]

Katso myös: aloittelijan opas GTD.

A suosikki aiheen joukossa GTDers on kuvataan niiden GTD täytäntöönpanoa. En aio yrittää olla ei-konformisti tästä - I'll hypätä puolelle.

Kuten useimpien GTDers, Olen kokeillut useita eri asetukset. Että tulet minun ensi postitse. Nyt haluaisin kuvata nykyisen setup:

  • Pocket Notebook- Jatkossa tämä noin kaikkialla yksinkertaisesti kuin vangita työkalu. Any thoughts, to-dos, hankkeet, kalenteri kamaa, että en kerää, mutta en olevan tietokoneella saa kiinni muistikirjalaajennus ja siirretään minun toimia luetteloita tai kalenteri myöhemmin. Olen myös ollut kokeilevat kanssa PocketMod Ja mitä todella haluamme, on Moleskine taskusytyttimien Notebook , Mutta minun pitää kertoa itselleni, että kylmänä ja Moleskine ei oikeuta sen lisäkustannuksia päälle vapaan muistikirjat saan työssä.
  • Kappaleet- Tämä kaunis ohjelma , Kirjoitettu Ruby on Rails, on kirjoitettu nimenomaan GTD, ja sen jälkeen yrittää monia muita online-ja offline-apps, tämä on ehdottomasti paras. Sitä käytetään kaikkien minun yhteydessä toimia luettelot, minun joskus / ehkä luettelo, minun odottaa-luettelon ja minun hankkeita.
  • GCal- OK, en ole ensimmäinen GTDer rakastaa Google-kalenterissa, mutta se on yksinkertaisesti paras, ja se huolehtii kaikista kalenteripalvelut tarpeisiin. Saat kova maisema vain.
  • Gmail- Toinen suosittu email app. kanssa GTDers, ei mitään muuta vertaa. Se rokkaa.
  • Misc- Muut kuin näitä tärkeimpiä välineitä, minulla on postilaatikossasi kotona ja työpaikalla rekisteröintijärjestelmissä molemmissa paikoissa, ja erittäin puhdas pöytä .

A few other posts on GTDimplementations:

Katso myös:

zen-productivity ++
Hanki Terveet ja Fit, osa 1
Hanki Terveet ja Fit, osa 2 - Liikunta Edition
My Morning Rutiininomaisesti
Miten tuli aamuvirkku
Mind Like Water
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: