Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

My Morning Rutiininomaisesti

Tänään alkaa uusi tapa: minun aamulla rutiinia (oltava rehellisiä, minulla alkoi pari päivää sitten). Kaikki tässä kuussa aion keskittyä siihen, että minun aamu rutiininomainen päivittäinen tapa.
Olen itse yrittänyt eri versioita aamu rutiininomainen viime vuonna, ja olen nauttinut niistä valtavasti. Olen juuri ole juuttunut yhteen [...]


Tänään alkaa uusi tapa: minun aamulla rutiinia (oltava rehellisiä, minulla alkoi pari päivää sitten). Kaikki tässä kuussa aion keskittyä siihen, että minun aamu rutiininomainen päivittäinen tapa.

Olen itse yrittänyt eri versioita aamu rutiininomainen viime vuonna, ja olen nauttinut niistä valtavasti. Olen juuri ole kiinni yksi koko kuukauden tai enemmän, ja että tavoitteena on tässä kuussa.

Syynä Pidän ottaa aamu rutiinia on, että ei ainoastaan sen istuttaa A Sense of Purpose, rauhan ja rituaali minun päivä, mutta se varmistaa, että Saan tietyt asiat tehdään joka aamu ... eli minun tavoitteita. Olen poistaminen aamulla kun aikaa rauhassa ja aika ottaa pieniä askelia joka päivä kohti minun tavoitteita.

Tässä on minun aamulla rutiinitilanteissa, tällä hetkellä (edellyttää säätämistä myöhemmin):

Aamu Rutiininomaisesti

  1. Wake at 4:30 am
  2. Juo vettä.
  3. Set 3 Tärkeimmät asiat (MITs) tänään.
  4. Korjaa lounasta lapsille ja minä.
  5. Syödä aamiaista, lukea.
  6. Harjoitus (aikavälillä, pyörä, uida, vahvuus, tai yardwork) tai mietiskellä.
  7. Suihku.
  8. Wake vaimo & kids at 6:30 am

Pari selitykset: The MITs että olen asetettu päivä koskettava vähintään yksi kohde kohti eräs tavoite, ja luultavasti 1-2 minulla on täydellinen työssä. On enemmän, että en päivän aikana, mutta painopiste on loppuun ainakin nämä kolme MITs.

Mitä tulee käyttää ja miettiä kohteen, olen aikataulun jossa tee jompikumpi käyttää joka aamu (paitsi perjantaisin, jos aion miettiä vähintään 10-15 minuuttia). Itse olen myös usein käyttää iltaisin liian, joten joinakin I'll on kaksi liikuntaa - ehkä Pyörän vuonna aamulla ja uida illalla, esimerkiksi. Oma keho on vielä tottua tähän, niin näemme, miten se toimii.

Mitä herääväsi at 4:30 am, minulla on vain alkoi tehdä, että viime kuukausien aikana - ennen, että se oli 5:00 tai 5:30, ja ennen viime vuoden I herätti klo 6:30, joten olen todella tullut varhaisessa uninen pelkästään viimeksi kuluneen vuoden aikana. Minä kirjoitti lisää, että tästä .

Look for updates to my goal of sticking to my Aamu Rutiininomaisesti this month.

Katso myös:

zen-productivity ++
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 1
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 2, organisaatio painos
Sähköposti Zen: Clear Out Your Saapuneet
Hanki Terveet ja Fit, osa 1
Hanki Terveet ja Fit, osa 2 - Liikunta Edition
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: