Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Parhaat 8 ratkaisutavoista parjaajat

Olemme kaikki oli niitä pidämme ja mene jälkeen tavoitteistamme, missä me olemme tai mitä tavoitteita voivat olla: naysayers, parjaajat, ihmiset, jotka säkissä hauskaa tai suuttua tai kertoa meille, emme voi tehdä sitä.
Parjaajat on hyvin vakava asia, vaikka ne vain näyttävät olevan ottaa vähän hauskaa [...]

Olemme kaikki oli niitä pidämme ja mene jälkeen tavoitteistamme, missä me olemme tai mitä tavoitteita voivat olla: naysayers, parjaajat, ihmiset, jotka säkissä hauskaa tai suuttua tai kertoa meille, emme voi tehdä sitä.

Parjaajat on hyvin vakava asia, vaikka ne vain näyttävät olevan ottaa vähän hauskaa meidän kustannuksellamme.Älä anna heidän pysäkki sinä tai jopa hitaasti sinut.

Miten te suhtaudutte parjaajat? Jokainen on erilainen, mutta tässä on muutamia vinkkejä:

  1. Ensin oppia tunnistamaan ne. Joskus emme ymmärtää, että joku on parjaaja. Ne voivat olla läheinen ystävä tai puoliso tai muu luotettu henkilö, joten kun ne nälviminen tai sanoa negatiivisia asioita, luotamme siihen, niistä ja toteuttaa sen sydämelleen. Mutta on olemassa ero on realistinen ja juuri on naysayer. Opi kuuntelemaan, mitä muut sanovat, ja katso mitä reaktion. Jos se ehkäisee sinua, tekee sinusta tuntuu lopettaa, niin ehkä tämä henkilö on parjaaja.
  2. Katso jos niillä on voimassa oleva kohta. Kuten sanoin, toisinaan ne ovat vain yrittää olla realistinen. Ne voivat olla hyvä syy niiden kielteinen. Askel taaksepäin, objektiivisesti miettiä, ovatko ne tuovat jopa todellinen este, joka on voitettava, ja jos on, selvittää, miten ratkaista se. Se on harvoin ylitsepääsemättömiä. Jos et halua, että se riittää, voit keksiä ratkaisu. Nyt, jos niillä ei ole voimassa kohta, lukemista.
  3. ZAP kielteisiä ajatuksia ne antavat sinulle. Parjaajat on tapa ottaen niiden kielteisiä ajatuksia ja siirtää ne sinulle. Yhtäkkiä siellä on siementen epäilystäkään. Ja se voi kasvaa suuri tammi puu epäilystä, jonka juuret että repiä perusta tavoitteesi. Lopeta näiden kielteisiä ajatuksia niin pian kuin mahdollista. Työnnä ne pois, ja ajatella positiivisia ajatuksia sijaan. Älä anna heidän voittaa sinut.
  4. Ymmärrettävä, että aina tulee olemaan parjaajat, ja anna heidän liukumisen pois haluat vesi hanhen takaisin. Kaikissa ihmisen elämässä, on oltava vähintään yksi parjaaja, jos ei enemmän. Et voi täysin välttää niitä. Mutta sinun ei tarvitse kuunnella heitä. Just hymyillen, ja anna heidän puhua. Niiden sanat eivät voi estää sinua. Niillä ei ole vaikutusta, jos jättää huomiotta niiden sanoja.
  5. Uhmata heitä ja saada heidät teidän puolellanne. Joskus parjaaja on joku lähellä sinua, joku ei voi sivuuttaa. Jos näin on, se on parasta apua tämän henkilön sijasta taistelevat niitä vastaan. Onko tämä niin aikaisin kuin mahdollista. Kerro heille, että tämä tavoite on erittäin tärkeää, ja voit tehdä sen ilman heidän apuaan. Kerro heille, että ymmärrät ne epäilevät, mutta te todella tarvitsevat niitä voivat olla myös positiivisia, ja tukea teitä. Ne voivat olla paras liittolainen, sen sijaan, että pahin parjaaja.
  6. Nauraa heidän kanssaan. Joskus ihmiset ovat epämiellyttäviä, kun olet tehnyt muutoksen, ja niin helpottaakseen tämän epämukavuudet, he tekevät vitsejä tai piruilla sinulle. Tämä on todennäköisesti vähemmän tekemistä sinun kuin niiden epämukavuus. He eivät tiedä miten muuten käsitellä tätä muutosta. Ymmärtää tämän, ja vain nauraa. Jos otat se sävyisä vitsi, joskus tämä riisua ne. Ne voivat edelleen pitää hauskaa, mutta sillä ei saa olla niin kireä, ja se ei ole niin paljon vaikutusta, jos vain pitää nauraa.
  7. Onko counterarguments valmis, ja ilmoitettava ne. Joskus ihmiset ovat aivan väärää tietoa. Ne voivat olla väärinkäsityksiä siitä, mitä olet tekemässä. Tunnen kaikki ne perustelut, ja yhteinen mahdollisia perusteluja, ja counterarguments valmis. Tehkää tutkimus, ja se on hyvin tietoa. Yritä sitten kouluttaa teidän parjaaja. Jos teet sen oikein, ja myönteinen, vilpitön asenne, saatat itse saada henkilö, kuunnella, ja ehkä jopa muuttaa mieltään. Jos ei ole, ainakin tiedät paremmin, etkä anna niiden perustelut luoda epäilystäkään mieltäsi.
  8. Olla turvallinen, koska tiedämme, että olet tekemässä jotain hyvää. Joskus ei ole mitään, mitä voit tehdä. Et voi voittaa niitä, et voi välttää niitä, et voi nauraa heidän kanssaan. Joten sinulla on vain sivuuttaa niitä, ja pitää kertoa itse, että kun teet saavuttaa tavoite, se on teidän palkitsee kestävän tämän parjaaja.

Tässäkin on aina parjaajat elämässäsi. Mutta ne ovat vain enemmän esteitä että olet voittamaan päästä tavoitettasi. On aina olla esteenä, mutta jos luulet myönteinen, ja etsiä ratkaisuja, voit voittaa heitä (tai hanki niitä liittymään sinua).

Katso myös:

Edellinen viesti: Top 20 Motivation Hacks - # 8

Seuraava viesti: Top 20 Motivation Hacks - # 7

zen-productivity ++
5 Ways GTD auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet
Alow itse on onnellinen ja ylpeä etenemistäsi
Are Your Days Crazy? Take Control
Aloittelijan opas GTD
Ben Franklin's hakata tweaked - seurantakoodi minun maalia
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: