Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Resepti on Levyvalmisteet Maha

Jo jonkin aikaa, halusin laihtua. Tiedän nyt, että tämä on virhe. Paino on vain yksi tekijä - Vähärasvaisen lihasmassaa, rasvaa prosentteina, lonkan ja vyötärö suhde jne. ovat kaikki yhtä tärkeitä.
Jälkeen, että halusin saada kuusi Pack abs. Se on myös tyhmä tavoite. Ensinnäkin, useimmat [...]


Jo jonkin aikaa, halusin laihtua. Tiedän nyt, että tämä on virhe. Paino on vain yksi tekijä - Vähärasvaisen lihasmassaa, rasvaa prosentteina, lonkan ja vyötärö suhde jne. ovat kaikki yhtä tärkeitä.

Jälkeen, että halusin saada kuusi Pack abs. Se on myös tyhmä tavoite. Ensinnäkin, useimmat ihmiset eivät ole geneettisesti ohjelmoitu on tällaisia abs. Toinen, jopa supermodels ja miesten malleja, jotka ovat kuuden pakkauksissa ei ole niitä koko ajan. Yleensä heillä on vähän rasvaa, ja sitten polttaa sen pois viikkoina ennen valokuva ampua.

Joten tavoite on nyt tasaisella vatsaan. Ei todellakaan pitäisi olla ryhdymme hyväksyttävää rasvaa prosentteina, mutta I dont 'on helppo tapa mitata sitä. Kiinteämääräistä vatsaan voidaan mitata peilin tai vaimoni. Minun ei tarvitse olla määritelty abs, vaan menettää joitakin minun vatsaan rasvaa ja saada sitä ohuemmiksi. Minulle, että se näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä, ja se on terveellisempää.

Olen tehnyt tutkimustyötä, ja oppimalla mikä toimii toistaiseksi minulle, tässä kolme askelta litteä vatsa:

1.Sydän, sydän, sydän. Muutoin kaikki abs harjoituksia maailma tee mitään, jos olet kerroksella rasvaa kattaa sen. Doing vahvuus koulutuksen tai nostamalla painoja, auttaisi, mutta ei niin paljon kuin aerobinen käyttää. Joten minun on tarkoitus jatkaa käynnissä, ja lisätään uintia ja pyöräilyä. Aion tehdä vähintään 30 minuuttia sydän 6 päivää viikossa. Joinakin teen enemmän - 45 minuuttia, tuntia, kaksi tuntia, jopa enemmän pitkiä päiviä. I'll aluksi lyhyt polkupyörän ja uimaan, kuten tein kanssa käynnissä, kunnes rakentaa oman kestävyyttä. Nopea huom: interval koulutus on myös suuri, ja aion lisätä, että kun minun kestävyys on parempi. Jos haluat lisätä muutamia ab harjoituksia jälkeen sydän, se on hienoa, mutta varmista, että työtä koko vartalo, ei vain ylemmän abs - joihin kuuluvat alemman abs, alaselkäkivut ja lihaksia että wrap ympäri puolin.

2.Vähemmän rasvaa ja sokeria. Se on niin yksinkertaista. Amerikkalainen ruokavalio on tyypillisesti täynnä rasvaa ja sokeria, ja sinun ei koskaan saada litteä vatsa, että resepti. Leikkaa liha, jos voit, ja vielä parempi, leikattu maito-ja muna. Mutta jos et voi, ainakin syömään vähärasvaista lihaa (vähärasvainen turkki, nahkaa kananrinta, Vähärasvaisen naudanlihan, kala), ja pysy kaukana paistettua ruokaa ja liian monet sokerinen jälkiruoat. Tämä ei tarkoita sitä, sinun on nälkää itseäsi - jos olet syöminen terveellistä, voit itse syödä paljon - tai viedä itseäsi liikaa, mutta vain syödä huonoa tavaraa maltillisesti. Vegaani ruokavalio on paras, varsinkin jos se on tasapainoinen, rikas kasvi-ja kalsium-ja kivennäisaineita, täynnä tuoreet hedelmät ja vihannekset, ja runsaasti kuitua.

3.Anna se aika. Jos haluat olla litteä vatsa on 3 viikkoa tai kaksi kuukautta, unohda se. Menettää rasvaa vie aikaa, ja se on epäterveellistä menettää liikaa painoa liian nopeasti. Tavoitteena 1-2 lbs. viikossa. Asteittainen laihtuminen on terveellisempää, ja todennäköisesti jatkuvaa ajan. Mennä elämäntapa muutos, jota voit elää koko loppuelämänsä elämääsi, tai et vain yo-yo. Se on maraton, ei sprintti.

Jotkut linkkejä litteä vatsa käsittelyssä:

Traineo: saavuttaminen Levyvalmisteet Maha

Go Ask Alice!: Haluan tasaiselle vatsaan!

Neljä salaisuuksia tasaiselle vatsaan

zen-productivity ++
Hanki Terveet ja Fit, osa 2 - Liikunta Edition
My Morning Rutiininomaisesti
Miten tuli aamuvirkku
Mind Like Water
Oma GTD Täytäntöönpano
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: