Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Sähköposti Zen: Clear Out Your Saapuneet

Käytän Gmail yksinomaan sähköpostitse, ja se muodostaa suurimman osan minun kaksi päivää työpaikkoja. Saan paljon sähköpostin tunnin välein, ja olen melko nopeasti klo vastaamisen.
Kuitenkin yksi asia sinun huomautus noin Gmail-postilaatikko on, että se on vain aina tyhjä.
Se antaa minulle Zen fiilikset [...]


Käytän Gmail yksinomaan sähköpostitse, ja se muodostaa suurimman osan minun kaksi päivää työpaikkoja. Saan paljon sähköpostin tunnin välein, ja olen melko nopeasti klo vastaamisen.

Kuitenkin yksi asia sinun huomautus noin Gmail-postilaatikko on, että se on vain aina tyhjä.

Se antaa minulle Zen tunne on puhdas postilaatikostasi tuntuu rauhan ja rauhallinen ja tyytyväinen. Olen erittäin suosittelen sitä kaikille. En ollut aina näin - olin usein sähköpostiviestejä omaan postilaatikkoon jo aiemmin. He istuvat siellä, joskus lukemattomaksi, joskus vain odottaa toimintaan joskus odottavat arkistoidaan, ja muut vain odottaa, koska olin procrastinating. Olen myös ollut useita kansioita hakemuksen sähköpostiini, niin voisin löytää ne kun tarvitsin niitä. Se ottaa minua hetken tiedostoon joskus, joten laita se pois päältä. Monet ihmiset, jotka minä tunnen ovat samalla tavalla.

Mutta GTD muuttunut että (samoin kuin 43 Folders ja muut), ja lähes vuoden ajan, olen ollut melko johdonmukaisesti siitä puhtaan postilaatikkoon.

Tässä on minun yksinkertainen vaiheet saavuttamiseksi Email Zen:

1)Älä tarkista sähköposti ensimmäinen aamulla tai sen jatkuvasti. Tämä on vihje tarjoamia monia blogeja, joten mitään uutta tässä. Checking email ensimmäinen asia saa sinut kiinni sähköpostia aikaa. Sen sijaan tee Tärkeintä päivän tai asia olet procrastinating on eniten. Sitten tarkistetaan sähköpostitse. Parempi vielä, eivät 2 tai 3 asiat ensin. Lisäksi, jos olet jatkuvasti tarkkailun email koko päivä, tai se ilmoittaa sinulle pian sähköpostia tulee, sinun jatkuvasti hajamielinen ja ei pystynyt keskittymään tehtävä ennen teitä. I tarkistaa kerran tunnissa, mutta ehkä on erilaiset tarpeet.

2)Kun tarkistat sähköpostisi, luovuttaa jokainen, yksi kerrallaan, heti. Tehdä päätös siitä, mitä on tehtävä kunkin sähköpostitse.

2a)Onko roskapostina tai joidenkin toimitetaan sähköpostitse? Roskakoriin sen heti.

2b)Onko pitkän sähköpostin, sinun tarvitsee vain lukea tietoja? Tiedoston se lukukuittauksen kansio (tai tag se lukeminen ja archive) tai tulostaa sen lukea tiellä (odottaessaan linjassa, esimerkiksi).

2c)Jos sähköposti edellyttää toimia, tehdä huomioon toiminnan teidän muistutus-tai GTD luettelottehdä myöhemmin. Huomaa myös tarkistaaksesi sähköpostia info tarvittaessa. Sitten arkisto sähköpostiin. Voit helposti löytää sen myöhemmin, kun sinun ei tarvitse tehdä tätä tehtävää.

2d)Jos voit vastata sen minuutin tai kaksi, niin välittömästi. Älä laita se pois päältä. Jos odottaa, sinun päädytään kasautuneet sähköpostit vastata, ja voit koskaan kiertää sitä. Vastaan nopeasti, ja lyhyen tekstin, ja lähettää sen heti. Näin olen pitää vastata ja päälle asioita.

2e)Jos sinun tarvitsee seurata sähköpostiviestin myöhemmin, tai odottavat vastausta, huomaa se on Waiting For luettelo. Älä jätä se postilaatikostasi kuin muistutukseksi.

3)Minulla on vain yksi kansio: Arkisto. Kun vastata sähköpostitse tai lopettaa käsittelyssä, jos se ei tarvitse vastausta, tai huomata se minun muistutus-listalle, I arkiston sitä. Yksinkertainen. Voit lisätä Lue kansio, jos haluat. En yleensä kirjoita enää niitä lukea myöhemmin, kuten lounaalla tai odottaessaan jotain. Muut ihmiset ovat toimintasuunnitelman kansion tai Waiting For kansioon, mutta mielestäni se on vain ylimääräinen postilaatikossasi (tai "ämpäri", kuten GTD n David Allen sanoo), että olet jatkuvasti tarkistaa. En halua tarkistaa ylimääräisiä kansioita. Minulla on muistutus-luettelot ja minun Waiting For luettelosta, ja se on tarpeeksi hyvä. Joten se on niin yksinkertaista kuin painamalla "Arkisto" on sähköposti, ja jos minun täytyy löytää sen myöhemmin, Gmailin haku on niin hyvä, että se on helppo löytää. Minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia tämän järjestelmän.

Sähköposti Zen on niin helppoa: Tarkista sähköposti säännöllisin kausia toteuttaa jokaiseen viestiin heti (tai huomata se luettelo tehdä myöhemmin) ja arkisto.

Ahhh. Tyhjä postilaatikkoon!

Katso myös:

zen-productivity ++
2007: My Greatest vuosi
6 Vinkkejä Työssäkäynti tehdä työtä Bike
Saavuttaa minun Son: Our Harry Potter Marathon
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 1
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 2, organisaatio painos
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: