Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Saavuttaa minun Son: Our Harry Potter Marathon

Joulukuussa poikani Rain (joka kääntyi 9 tammikuussa) ja I vahvistetun on Quest: lukea viiden ensimmäisen Harry Potter-kirjat ennen elokuvan tulee ulos 13. heinäkuuta, 2007. Se antoi meille noin seitsemän kuukautta lukea viisi kirjaa, mutta jos olet lukenut ne kirjat, te tiedätte, että he ovat melko [...]


Joulukuussa poikani Rain (joka kääntyi 9 tammikuussa) ja I vahvistetun on Quest: lukea viiden ensimmäisen Harry Potter-kirjat ennen elokuvan tulee ulos 13. heinäkuuta, 2007. Se antoi meille noin seitsemän kuukautta lukea viisi kirjaa, mutta jos olet lukenut ne kirjat, te tiedätte, että he ovat melko pitkiä (erityisesti viime).

Se on myös enemmän haaste, koska poikani vain elää minulle kolme päivää viikossa. Mutta kuten tyttäreni sanoi, Rain ja minä olemme molemmat erittäin päättäväisiä ihmisiä, ja olemme osoittautumassa olla jopa haaste.

Tähän mennessä emme zipped kautta kaksi ensimmäistä kirjoja ja ovat lähes tehdään kolmantena. Tämä jättää meille kaksi pitkää kirjat lukea viisi kuukautta, ja olen positiivinen voimme tehdä. Voisimme jopa alkaa Kirja 6 ennen elokuvan tulee ulos. Päivinä, että sadetta on minun kanssani, saimme lukea iltaisin, ja sitten herättää hänet alkuvuodesta (yleensä at 5:30 am) lukea uudelleen aamuisin. Ja kun hän ei ole minun kanssani, olen usein soittaa hänelle ja lukea yli puhelinta iltaisin, koska hän lukee yhdessä hänen oma kopio hänen momentti taloksi.

Se on ollut hieno kokemus, näin Harry Potter maraton kanssa Rain. Olemme lukea ennen, mutta ei tämän taajuuden, ja olemme menoja enemmän aikaa yksin kuin koskaan ennen. Se on myös suuri yrittää saavuttaa päämäärä häntä, koska ei ainoastaan se antaa minulle hyvä tunne kuin me saavuttaa virstanpylväitä matkan varrella, mutta se antaa hänelle, että suuri tunne liikaa. Joten ei ainoastaan siitä, että meillä menot hauskaa yhdessä, ja hauskaa, mutta olen opetus häntä siitä, miten haluamme tavoitteita hyvin.

Tämä on ollut niin suuri, että haluan tehdä samanlaista asia mieltä muut lapset. Minulla on kuusi niitä niin, että se hieman haasteellista. Haluan tehdä jotakin, joka on erilainen jokaisella niistä jotain, että voimme pitää hauskaa tehdä kun oppiminen saavuttamaan yhdessä.

zen-productivity ++
10 Vinkkejä lopettaminen Tupakointi
2006 Vuosi tarkistus - loistava vuosi!
2007: My Greatest vuosi
6 Vinkkejä Työssäkäynti tehdä työtä Bike
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: