Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Vapaaehtoistyöt

Viime jouluna kausi, halusin saada lapseni osaksi todellista henkeä joulu, niin me etsimme mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä tai lahjoittaa hyviä syitä viime kuussa. Meidän nauttinut tästä niin paljon, että haluamme jatkaa sitä vuoden ympäri. Se on mahtava tunne tehdä jotain hyvää.
Olemme osallistuneet Angel [...]


Viime jouluna kausi, halusin saada lapseni osaksi todellista henkeä joulu, niin me etsimme mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä tai lahjoittaa hyviä syitä viime kuussa. Meidän nauttinut tästä niin paljon, että haluamme jatkaa sitä vuoden ympäri. Se on mahtava tunne tehdä jotain hyvää.

Olemme osallistuneet Angel Tree ohjelma, ja jokainen meidän lapset ostavat lahjoja lasta, joiden vanhemmat ovat vankilassa. Se oli hauskaa. Olemme myös lahjoitti käyttää leluja hyvässä kunnossa, että lapset eivät leiki enää Pelastusarmeijan säästäväisyydestä varastossa. Olemme tutkii, miten voit käyttää elintarvikkeiden kodittomien ruokala täällä Guam.

Päätimme myös vapaaehtoisena Pelastusarmeija soittokello rengastavien tehtäviään. Vaimo teki kolme lapset yksi päivä, ja minun oli määrä kestää kaksi seuraavana päivänä. Olen kuitenkin saanut kiinni työpaikalla, ei voi valita lapsille vuoteen aikaa, ja päätyi tekevät kaiken minun yksinäinen.

Kun soittoäänen kelloa ja viheltämistä joulua carols (unohdin sanat) kahden tunnin ajan, tässä on minun vinkkejä ketään, joka tekee tämän:

1.Tuo vettä ja pikkupurtavaa. Kaksi tuntia on pidemmän aikaa kuin luulet, ja te ehdottomasti saada janoinen ja sain melko nälkä (se oli noin illallinen aikaa).

2.Älä tee sitä yksin. Kaksi tuntia rengastusasemiin tutulta ja viheltämistä ilman taukoa on erittäin rasittava. Jos sinulla on lapsia, ainakin siellä on vähän levätä, ja jos sinulla on toinen aikuinen, voit eräänlainen antavat toisilleen taukoja.

3.Tuo telttatuoli. Tämä menee kanssa nro 2 ... jos on useampi kuin yksi teistä, yksi henkilö voi pitää tauon, kun taas toiset ovat rengastusasemiin kelloja ja laulua.

4.Tulosta joulua joululaulu lyriikat. En voi muistaa kaikkia sanoja mitä tahansa carols. Ei edes Jingle Bells. Joten tulostaa ne ja laulaa niitä lapsillesi. On hyvin juhlava.

5.Tuo Santa hats. Se on hauskaa ja hauskaa ja täynnä joulun hengessä. Myös loru kelloja. Päästä hengessä se!

6.Älä paine kukaan. Olen aina tuntea syyllisyyttä, jos kävelymatka on soittokello Ringerin ilman lahjoittaa ainakin joitakin muutoksia. Mutta kuin pukki ringer, olen nähnyt sitä eri näkökulmasta. En syyllisiä, ja yritti olla tuijottaa ihmisiä kuin ne käveli on, joten he eivät usko, että minun oli arvioida niitä. Mielestäni ihmiset vielä tuntea syyllisyyttä anyways, mutta en ole koskaan halunnut kenenkään tuntuu ne velvollinen luovuttamaan verta. Olen edelleen sai runsaasti lahjoituksia anyways. Ihmiset olivat hyvin anteliaita, ja mitä he voivat antaa, olin hyvin appreicative - from $ 5-5 senttiä!

Mitä tahansa teetkin, vapaaehtoisena jotain. Sinua rakastan sitä, ja organisaatioiden auttaa rakastaa teitä. Vapaaehtoiset ovat kipeästi tarpeen kauppatavaraa.

zen-productivity ++
Miten tuli aamuvirkku
Mind Like Water
Oma GTD Täytäntöönpano
Resepti on Levyvalmisteet Maha
3 askelta Pysyvästi Vapaa Desk
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: