Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Mikä on todella tarpeen? Opas elävien säästäväinen

Jatkuva pyrkimys minua, ja että olen uusitaan tänä vuonna, on poistaa kaikki, että on tarpeetonta minun elämää. Nyt voit lukea tämän, ja mielestäni olen leikkaus kaikkea hauskaa minun elämää, mutta se ei ole totta. Selitän.
Ensimmäinen kysymys tämän Quest, on tietenkin se, mitä [...]

Jatkuva pyrkimys minua, ja että olen uusitaan tänä vuonna, on poistaa kaikki, että on tarpeetonta minun elämää. Nyt voit lukea tämän, ja mielestäni olen leikkaus kaikkea hauskaa minun elämää, mutta se ei ole totta. Selitän.

Ensimmäinen kysymys tämän Quest, on tietenkin se, mitä "tarpeellista" tarkoittaa? Meidän täytyy ensin tutkia, mitkä asiat ovat välttämättömiä ... ja ensimmäinen kysymys tässä tarkastelussa on ... tarpeen mitä? Mikä on todellinen tavoite? Oma vastaus, joka on erilainen kuin muut, on "välttämätöntä onnellisen elämän."

Tämä määritelmä, siis sisältää monia asioita lisäksi perusteet vaatteita, suojaa ja ruokaa. Minun ei ehkä tarvitse hyvät suhteet vaimoni säilyäkseen hengissä, mutta se on välttämätöntä minut mielellään elämässä (olen havainnut). Sama juttu lapseni. Voit olla onnellinen, minulla on kehitettävä hyvä suhde heidän kanssaan, jotta ne onnellinen ja viettää aikaa heidän kanssaan.

Mutta se ei tarkoita, että mitään en heitä pidetään tarpeellisena. Voin olla tyytyväinen minun lapsiani vain menemällä vapaa puisto - Minun ei tarvitse ostaa niitä asioita koko ajan, tai mene kallista viihde (kuten elokuvia, ostoskeskukseen tai waterparks).

Samoin meidän täytyy syödä, mutta meidän ei tarvitse syödä roskaruoka. Totta, voisi sanoa, että makeisia tai ranskalaisia, tehdä sinut onnelliseksi. No, se on avain koko käyttää: oletteko todella tarvitsevat jotain olla onnellinen? Ja vielä, oletteko sitä tarvitsevat päivittäin, tai se voi olla satunnaisesti hoitoon?

Kahvi ja suklaa ovat kaksi viime esimerkkejä minulle. Rakastan molempia. Paljon. Mutta olen addiktoitunut heille (koska kofeiinin), ja se tekee minut niitä enemmän kuin minä todella tarvitsevat niitä onnellisia. Niin Olen yrittänyt leikata ne pois Ainakin nyt. Mielestäni myöhemmin, kun olen eroon huumeista, voin mässäillä niillä muassa herkkupala, kerran aikaa, ilman Sortumatta riippuvuudesta.

Muut asiat voin leikata (paitsi kohtelee):

  • Menossa elokuvia (I harvoin tehdä tätä enää)
  • Makeiset, kuten leivonnaisia tai leivonnaisia tai makeisia (harvinaisempia nyt, mutta edelleen suuri houkutus)
  • lelut (Gizmos ja gadgeteja, jotka ovat paljon hauskaa, mutta ei välttämätöntä - kuten mp3-soitin)
  • uudet kirjat (yritän ostaa käytetään nyt tai kaupan em)
  • ravintoloista (ovat yrittäneet leikata, mutta silti raukeavat yli Haluan)

Ja joitakin asioita, joita minun on mielestäni vaikea kysymys:

  • kaapeli internet (Minulla on tässä työssä - se on mukava kotona, mutta en ole varma, jos se on tarpeen)
  • matkapuhelin (En tarvitse sitä liikaa - se on kätevää, mutta se on harvinaista, että olen todella sitä tarvitsevat)

Yleisesti ottaen Olen poistaa paljon jo , Ja olen erittäin tyytyväinen yksinkertaisuus Olen luonut niin pitkälle. Minulla on paljon tehtävää, mutta se on prosessi, joka Nautin, ei lopputuotteessa.

Äskettäin virkaa tästä aiheesta muualla:

Katso myös:

zen-productivity ++
Mind Like Water
Oma GTD Täytäntöönpano
Resepti on Levyvalmisteet Maha
3 askelta Pysyvästi Vapaa Desk
Vapaaehtoistyöt
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: